Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok inşaat görmek

Rüyada çok inşaat görmek

Rüyada çok inşaat görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, makbul olan şeylere, sosyal hayatında da mutlu olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok inşaat gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada inşaat işçisi olmak kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada caminin inşaatını görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada işyerini inşaat halinde görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeni yapılmış inşaat görmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, patron olunacağına delalettir.

Rüyada inşaatın tepesinde olmak hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde işyeri görmek çok mutlu günler geçireceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına işaret eder.

Rüyada inşaattan inmek çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaatın çöktüğünü görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments