Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaata düşmek

Rüyada inşaata düşmek

Rüyada inşaata düşmek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, düzeninin bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada inşaata düşmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade zorluğu hissettiğinizde tartışmalardan kaçının.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine işarettir.

Rüyada inşaattan düşmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, boş yere korku duyulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaata düşmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inşaatta çalıştığını görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına işarettir.

Rüyada inşaata çıkmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, elinize para geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaatin yikildiğini görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, onların başarıları ile övüneceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada inşaat malzemesi almak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kırgınlıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada inşaat işi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments