Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaatçı olmak

Rüyada inşaatçı olmak

Rüyada inşaatçı olmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, hayırlı haberler duyacağına işarettir.

Rüyada inşaatçı olmak gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada inşaatçı olmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, şansın ve bahtının da açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek katlı inşaat görmek kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Rüyada inşaat halinde cami görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat sıvamak huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada inşaat işçisi olmak sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde inşaat görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, güzel bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada bitmemiş inşaat görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada inşaatın tepesine çıkmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments