Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat işçisi olmak

Rüyada inşaat işçisi olmak

Rüyada inşaat işçisi olmak hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayallerinin suya düşeceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, çok hayırlı insan olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine inanılır.

Rüyada inşaat işçisi olmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada inşaat işçileri görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada inşaat işçisi olmak büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada inşaat işçisi görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, eşiyle bahtiyar olacağına inanılır.

Rüyada çalışan işçi görmek idealist davranacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada işçisini görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına yorulmaktadır.

Rüyada eski işçiyi görmek endişelerini silip atacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalettir.

Rüyada yol işçisi görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalettir.

Rüyada işçiyi kovmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments