Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat işi görmek

Rüyada inşaat işi görmek

Rüyada inşaat işi görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada inşaat işi gördüyseniz:

  • Maddi tüyolar verecek bazı kişiler maddi planlarınızda etkili olabilir.

Rüyada inşaat işi yapmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, tabiri caizse can bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada işyerinde inşaat görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada inşaat işi görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada inşaat işleri görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini inşaat halinde görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada inşaat halinde işyeri görmek gelişim içine girileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, saygınlığının artacağına işaret eder.

Rüyada inşaat girmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada yol inşaatı yapmak dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments