Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat yapmak

Rüyada inşaat yapmak

Rüyada inşaat yapmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat yapmak gördüyseniz:

  • Bazı işlerin yolunda gitmesi, bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların şekle girmesi için sizin bazı kuralları yumuşatmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada inşaat yapmak sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat işi yapmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, bol kazanç elde edeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada evde inşaat yapmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada ev inşaatı yapmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına tabir olunur.

Rüyada yol inşaatı yapmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada çok inşaat görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada inşaatın yapıldığını görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde inşaat görmek büyük paralara sahip olacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments