Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat işi yapmak

Rüyada inşaat işi yapmak

Rüyada inşaat işi yapmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada inşaat işi yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Rüyada inşaat işi yapmak sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerini inşaat halinde görmek hoşluklarla karşılaşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalettir.

Rüyada inşaat işi görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat işleri görmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada işyerinde inşaat görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat halinde işyeri görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev inşaatı yapmak zor durumda kalacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inşaat yapmak babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments