Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat çökmesi görmek

Rüyada inşaat çökmesi görmek

Rüyada inşaat çökmesi görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, eksiği kendinde bulacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, yönetici makamına geleceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada inşaat çökmesi gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Rüyada inşaat işçileri görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, kazancının azalmayacağına, aksiliklerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada inşaattan düşen birini görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok inşaat görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada inşaat çökmesi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tuğla inşaat görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalettir.

Rüyada inşaata beton dökmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada ev inşaatı yaptırmak geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Rüyada kabeyi inşaat halinde görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments