Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev inşaatı yaptırmak

Rüyada ev inşaatı yaptırmak

Rüyada ev inşaatı yaptırmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev inşaatı yaptırmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yeni inşaat halinde ev görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine inanılır.

Rüyada ev inşaatı yaptırmak el attığı her işten zararla çıkacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Rüyada yeni ev inşaatı görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat halinde ev görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde inşaat görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada inşaat halinde ev almak kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada yarım inşaat ev görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hem yeni yerler göreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada inşaat halinde bir ev görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments