Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inşaat almak

Rüyada inşaat almak

Rüyada inşaat almak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işarettir.

Rüyada inşaat almak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yarım inşaat ev görmek bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada inşaatı gezmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, dedikoduya, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada inşaat almak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada baraj inşaatı görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizin içinde inşaat görmek günah işlemekten korunacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada inşaat demiri almak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev inşaat etmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments