Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan taş atmak

Rüyada arkadan taş atmak

Rüyada arkadan taş atmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada arkadan taş atmak gördüyseniz:

  • Yaşam koşullarınızı iyileştirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada arkadan taş atmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadan taşlanmak kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine arkadan sarılmak kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin arkadan sarıldığını görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadan kovalanmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğine arkadan sarılmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına yorulur.

Rüyada arkadan yapmak alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments