Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inen uçak görmek

Rüyada inen uçak görmek

Rüyada inen uçak görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine delalet eder.

Rüyada inen uçak gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada inmiş uçak görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aniden evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada inen uçak görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ingilizce görmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, yerinde saymayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ingilizce kursuna gitmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada ingilizce sınavı görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada ingiltere prensini görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet etmektedir.

Rüyada ingilizce duymak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments