Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek satmak

Rüyada inek satmak

Rüyada inek satmak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada inek satmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada inek satmak mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada yemeni satmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, işlerinin baltalanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada eşyaları satmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağ satmak tartışmaların kavgaya döneceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye satmak kişinin zor günlerden geçeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon satmak kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada toka satmak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, komşularla ters düşüleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada şeker satmak büyük sıkıntıları olmayacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments