Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek getirmek

Rüyada inek getirmek

Rüyada inek getirmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada inek getirmek gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada inek getirmek yeni bir eve ve semte taşınılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada birinin su getirdiğini görmek aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine şehadet getirmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada eve ekmek getirmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dini inançların güçleneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada deprem olurken salavat getirmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada depremde şahadet getirmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada su getirdiğini görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada korkudan şehadet getirmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments