Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatsız incir yemek

Rüyada tatsız incir yemek

Rüyada tatsız incir yemek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada tatsız incir yemek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada tatsız incir yemek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada tatsız çilek yemek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatsız tatlı yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Rüyada tatsız kavun yemek bir sağlık sorunu yaşanacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tatsız et yemek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada tatsız yemek yemek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatsız bal yemek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına tabir olunur.

Rüyada tatsız şeker yemek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments