Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek

Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek

Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, güzel bir döneme girileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya bir süredir görmediğiniz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yapraklı ağaç görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çınar ağacı yaprağı görmek rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada ağaçların yaprak açtığını görmek başarılarının eksilmeyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına alamet eder.

Rüyada büyük yapraklı ağaç görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, mahsullerin fazlalaşacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada dut ağacı yaprağı görmek hayatına bakacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada renkli yapraklı ağaç görmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, amaçlarına nail olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments