Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arısı görmek

Rüyada arısı görmek

Rüyada arısı görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kalabalık günler geçirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, başarılarının hiçe sayılacağına delalet eder.

Rüyada arısı gördüyseniz:

  • Ani tepkileriniz veya bazı şeyleri hafife almanız hedeflerinizle aranıza mesafe girmesine neden olabilir.

Rüyada bir arı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Rüyada çok fazla arı görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük sarı arı görmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada arı yediğini görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu arı sokmak şen kahkahalar atacağına, zor durumda bırakacağına, umutlarını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arıya sokulmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arıyı kovalamak yeni işler peşinde koşulacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kafada arı görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, razı geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments