Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci tesbih görmek

Rüyada inci tesbih görmek

Rüyada inci tesbih görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada inci tesbih gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada inci tesbih görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, düşmanların barışacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işarettir.

Rüyada çok inci görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük inci görmek yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına alamet eder.

Rüyada inci kusmak hastalıkların yakınına uğramayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalettir.

Rüyada yeşil inci görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı inci görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, bol hayır duası alınacağına alamet eder.

Rüyada inci taç takmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, ticarette başarılı olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada inci halhal görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments