Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok inci görmek

Rüyada çok inci görmek

Rüyada çok inci görmek kendi kabuğuna çekileceğine, bir uzmana başvurulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kazancın arttırılacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada çok inci gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada incil dinlemek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada inci satmak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada parlak inci görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalettir.

Rüyada beyaz inci kolye takmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inci toka görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada inci bileklik görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incili bilezik takmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada altın inci kolye görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments