Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş takı görmek

Rüyada gümüş takı görmek

Rüyada gümüş takı görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, ortak edineceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, alacaklarını tahsil edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş takı gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da etrafınızda pek çok şey olup bitiyor.

Rüyada gümüş takı satmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada gümüş yüzük takıp çıkarmak hanesindeki rızkın eksileceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada gümüş takı toplamak çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Rüyada gümüş takı hediye almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada gümüş takı bulmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına delalet eder.

Rüyada altın ve gümüş takı görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet eder.

Rüyada gümüş takı görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine rivayet eder.

Rüyada altın gümüş takılar görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments