Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı bal yemek

Rüyada arı bal yemek

Rüyada arı bal yemek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı bal yemek gördüyseniz:

  • Dayanılması zor fırsatlar zorlu da olsa müdahalenizi gerektiriyor.

Rüyada arı balı yemek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı kovanından bal yemek hainlik yapacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere delalettir.

Rüyada arı bal yemek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine delalettir.

Rüyada bal yapan arıları görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bal arısı öldürmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hak yolundan ayrılacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine tabir olunur.

Rüyada balın içinde arı görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada arının bal yaptığını görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine işaret eder.

Rüyada bal arısının oğul çıkardığını görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments