Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince bıçak görmek

Rüyada ince bıçak görmek

Rüyada ince bıçak görmek eşe dosta yardım edileceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada ince bıçak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya iş birliği istikrarlı bir geleceğe katkı sağlayabilir.

Rüyada ince bıçak görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada ince yılan görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince kurt görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet etmektedir.

Rüyada ince sopa görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına işarettir.

Rüyada uzun ince yolda yürümek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek daima afiyette olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, şansının geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada ince yüzük görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ince çorap görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments