Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imama para vermek

Rüyada imama para vermek

Rüyada imama para vermek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, kazancının eksileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada imama para vermek gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda istediğiniz yardımı alabilirsiniz.

Rüyada imamdan para almak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada imama para vermek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kendini imam olarak görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine işaret eder.

Rüyada kabede imam olmak yıkılacağına, üzüleceğine, sırların ortaya çıkmasına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada siyah cübbeli imam görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada imam nikahı kıyılmak sıkıntılarının biteceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet etmektedir.

Rüyada imamla konuştuğunu görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada imam bayıldı görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments