Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilişki istemek

Rüyada ilişki istemek

Rüyada ilişki istemek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kapanan kapıların açılacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilişki istemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı daha istikrarlı ya da uzun vadede daha güvenilir hale getirebilecek beklenmedik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada ilişki istemek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin biriyle ilişkiye girdiğini görmek ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada ilişki yaşamak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgili ilişkiye girdiğini görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı ilişkiye girerken görmek kısmetinin açılacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilişkiye zorlamak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada arkadan ilişkiye girdiğini görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments