Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını görmek

Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını görmek

Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların günden güne artacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, kişinin esenlik bulacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada yeni bir ilişkiye başladığını görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir ilişkiye başlamak amacına ulaşabileceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilişkiye başlamak evindeki huzurunun yerine geleceğine, insan sevindireceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına inanılır.

Rüyada bir ilişkiye başlamak atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada biriyle ilişkiye başlamak sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni işe başlamak bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir okula başladığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, huzura kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir okula başlamak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments