Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilgisiz kalmak

Rüyada ilgisiz kalmak

Rüyada ilgisiz kalmak Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ilgisiz kalmak gördüyseniz:

  • Sabrınızı kaybedebilirsiniz.

Rüyada ilgisiz kalmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine delalet eder.

Rüyada gelecekle ilgili haber almak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada ölümle ilgili konuşmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet eder.

Rüyada birisine ilgi duymak hasta ve zor geçireceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada ilgi duyduğun kızı görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebekle ilgilenmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments