Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilahili düğün görmek

Rüyada ilahili düğün görmek

Rüyada ilahili düğün görmek bol muhabbette olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, esenliğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ilahili düğün gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsat ya da tekliflerin hangisini seçeceğinize dikkatli karar vermelisiniz.

Rüyada ilahili düğün görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ilahi dinlerken ağlamak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonda ilahi dinlemek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Rüyada ilahi duymak bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide ilahi dinlemek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, sıkıntılarının biteceğine işarettir.

Rüyada ilahi sesi duymak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada ilahi işitmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilahi söyleyen birini görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments