Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilahi işitmek

Rüyada ilahi işitmek

Rüyada ilahi işitmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilahi işitmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada ilahi işitmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada camide ilahi söylemek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, günahlarına tövbe edeceğine işarettir.

Rüyada camide ilahi dinlemek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda ilahi dinlemek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilahi sesi duymak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına rivayet eder.

Rüyada ilahi söyleyen birini görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada arapça ilahi söylemek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilahi söylediğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments