Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilahi sesi duymak

Rüyada ilahi sesi duymak

Rüyada ilahi sesi duymak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine delalettir.

Rüyada ilahi sesi duymak gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Rüyada ilahi sesi duymak hayatından çıkaracağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada ilahi ses duymak zarara gireceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ilahi bir ses duymak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ilahi duymak rahata ereceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arapça ilahi söylemek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini ilahi söylerken görmek ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilahi söylendiğini görmek memur ise terfi edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide ilahi dinlemek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kötülüklerden uzak olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments