Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı ve örümcek görmek

Rüyada arı ve örümcek görmek

Rüyada arı ve örümcek görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet eder.

Rüyada arı ve örümcek gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Rüyada arı ve örümcek görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı ısırması görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arı sokmasını görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kovanda arı görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı tarafından sokulmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kazancını katbekat arttıracağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada arı sesi duymak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada binlerce arı görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments