Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada il müdürünü görmek

Rüyada il müdürünü görmek

Rüyada il müdürünü görmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, sorunların sürekli artacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada il müdürünü gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konular verimliliğinizi düşürüyor.

Rüyada il emniyet müdürü görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada il müdürünü görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine rivayet eder.

Rüyada il emniyet müdürünü görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada yasli bir adamla iliskiye girmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bir il görmek iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada ye il renk görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada il dışına çıkmak asla dert yüzü görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments