Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada il değiştirmek

Rüyada il değiştirmek

Rüyada il değiştirmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Rüyada il değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Rüyada il değiştirmek çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına işaret eder.

Rüyada ilizyonist görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada il görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, hem de işinde söz sahibi olacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada yasli bir adamla iliskiye girmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada ye il zeytin görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, yüküne ortak olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilyas ismi görmek iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada illuminati işareti görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ili kiye girmek adının her yerde geçeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments