Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ye il zeytin görmek

Rüyada ye il zeytin görmek

Rüyada ye il zeytin görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, evi yoksa ev alacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada ye il zeytin gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gitmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada ye il zeytin görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iltiham olmak ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ye il biber görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yasli kadin iliskiye girmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yasli bir adamla iliskiye girmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada il emniyet müdürü görmek güçten ve takatten düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işarettir.

Rüyada yabanci bir erkekle iliskiye girmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka il görmek çok üzüntü yaşayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments