Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep tarafından sokulmak

Rüyada akrep tarafından sokulmak

Rüyada akrep tarafından sokulmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, huzursuzlukların son bulacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, olumsuz haberler alacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep tarafından sokulmak gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada akrep tarafından sokulmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Rüyada arı tarafından sokulmak insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak özel hayatında mutlu olacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan tarafından sokulmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada böcek tarafından sokulmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada arılar tarafından sokulmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arıya sokulmak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına yorulur.

Rüyada akrep tarafından ısırıldığını görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments