Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz fındık görmek

Rüyada ikiz fındık görmek

Rüyada ikiz fındık görmek mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, düşmanlar ile mücadele edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada ikiz fındık gördüyseniz:

  • Sadece niyet ya da planlarınızdan bahsetmeniz artık hiç kimseyi tatmin etmiyor.

Rüyada ikiz fındık görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, işe ve aşa kavuşacağına, zararının büyük olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fındık ezmesi görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, dertleşerek moral bulacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fındık dağıttığını görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada çürük fındık yemek büyük işlerin ortaya konulacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine inanılır.

Rüyada fındık fidesi görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada fındık kırmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ballı fındık yemek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada fındık seçmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments