Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ikiz balık görmek

Rüyada ikiz balık görmek

Rüyada ikiz balık görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, hastalıkların kalmayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ikiz balık gördüyseniz:

  • Etkilemek istediğiniz kişiler varsa, daha az konuşmalı daha çok şey yapmalısınız.

Rüyada ikiz balık görmek günlerinin güzelleşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, kısmetli kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikiz kedi görmek nimetin ve kazancın artacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek gezdirmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ikiz civciv görmek işlerinin yolunda gideceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının ikizleri olduğunu görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına rivayet eder.

Rüyada keçinin ikiz doğurduğunu görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, yeni iş kapılarının açılacağına delalet eder.

Rüyada ikiz hamile kalmak amacına ulaşacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine işarettir.

Rüyada ikiz doğuran inek görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments