Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki yüzlülük görmek

Rüyada iki yüzlülük görmek

Rüyada iki yüzlülük görmek yanlış işlere girileceğine, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük adımlar atılacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına yorulur.

Rüyada iki yüzlülük gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının nişan yüzügünü görmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün kızarmasını görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına alamet eder.

Rüyada yüzü beyaz görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kazanç kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek bir ortaklık kurulacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde solucan görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Rüyada yüz tüylerini almak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada yüzü morarmak maddi zararlara uğrayacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments