Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kişiyi ilişkiye girerken görmek

Rüyada iki kişiyi ilişkiye girerken görmek

Rüyada iki kişiyi ilişkiye girerken görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yarınlarına inanacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada iki kişiyi ilişkiye girerken gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, güzel bir döneme girileceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ilişkiye giren iki kişi görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kişiyi ilişkiye girerken görmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada iki kişinin ilişkiye girdiğini görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada kadın kadına ilişki görmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek ilişkisi görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments