Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ilişkisi görmek

Rüyada erkek ilişkisi görmek

Rüyada erkek ilişkisi görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erkek ilişkisi gördüyseniz:

  • Uzun vadeli düşünmeniz durumunda bazı olanaklar veya fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ilişkiye giren iki erkek görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın erkek ilişkisi görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada kadın ve erkeğin ilişkiye girdiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle bir kadının ilişkiye girdiğini görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına rivayet eder.

Rüyada erkekle ilişkiye girdiğini görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin ilişkiye girdiğini görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bilgiyle donanacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle ilişkiye girdiğini görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments