Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deve yavrusu görmek

Rüyada deve yavrusu görmek

Rüyada deve yavrusu görmek kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hastalıklarının biteceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada deve yavrusu gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada yavru deve kuşu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada devekuşu yavrusu görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hanesine bolluk geleceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru develer görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada deve yavrusu görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, rakiplerine yenileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru deveye binmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Rüyada devenin yavrusunu görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru deve görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada deve yavrusu satın almak pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, huzurlu günlerin geleceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments