Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tura görmek

Rüyada tura görmek

Rüyada tura görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, bereketli günler geçirileceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Rüyada tura gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Rüyada tura görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, çok daha fazla adım atacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yazi tura atmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, başın borçlularla belaya gireceğine delalet eder.

Rüyada tura çıkmak sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine inanılır.

Rüyada arda turanı görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına inanılır.

Rüyada yazı tura görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments