Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ayrı yatak görmek

Rüyada iki ayrı yatak görmek

Rüyada iki ayrı yatak görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, maddi imkânlarının azalacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, rahat geçinerek yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iki ayrı yatak gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada iki ayrı yatak görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrı yataklarda yatmak çok büyük kısmetler elde edileceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrı yatak görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ayrı eşi görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden ayrılacağını söylemek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulmaktadır.

Rüyada işten ayrılıp başka işe girmek duygularının karşılığını alamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada ayrılan sevgililer görmek yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işarettir.

Rüyada ayrılık kararı almak üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments