Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki ateş arasında kalmak

Rüyada iki ateş arasında kalmak

Rüyada iki ateş arasında kalmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, oldukça büyük başarılara, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada iki ateş arasında kalmak gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Rüyada ateş arasında kalmak birçok iş kapısının açılacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına işaret eder.

Rüyada iki ateş arasında kalmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada dalgaların arasında kalmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına işarettir.

Rüyada iki erkek arasında kalmak hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada iki sevgili arasında kalmak düşüncelerini net olarak açamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, umutsuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada silahların arasında kalmak çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavga arasında kalmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada köpekler arasında kalmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments