Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iftiradan kurtulmak

Rüyada iftiradan kurtulmak

Rüyada iftiradan kurtulmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada iftiradan kurtulmak gördüyseniz:

  • Eski konulara yeni bakış açısıyla bakabilirsiniz.

Rüyada iftiradan kurtulmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana iftira attığını görmek uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine inanılır.

Rüyada iftiraya görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada birine iftira atıldığını görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada iftira etmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, itibar kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada iftira uğramak sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının iftira attığını görmek küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada işyerinde iftiraya uğramak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments