Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada icra gelmek

Rüyada icra gelmek

Rüyada icra gelmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine alamet eder.

Rüyada icra gelmek gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Rüyada eve icra gelmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada icra gelmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına alamet eder.

Rüyada evine icra geldiğini görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Rüyada icra geldiğini duymak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada icra gelmesi görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Rüyada icra memuru görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada icra kağıdı görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, iyi zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada icra dosyası görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, nahoş sözler işiteceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments