Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada icraya verilmek

Rüyada icraya verilmek

Rüyada icraya verilmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada icraya verilmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Rüyada icraya verilmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, başına türlü işler geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada icra gelmesi görmek onların mutlu haberlerini alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına tabir olunur.

Rüyada eve icra gelmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada icra müdürü olmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada icra mektubu görmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada icra müdürü görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada icra görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine icra geldiğini görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments