Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahve sunmak

Rüyada kahve sunmak

Rüyada kahve sunmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahve sunmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Rüyada kahve sunmak yalan söyleyeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki sunmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet eder.

Rüyada çikolata sunmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, ticaret ehli kimse olacağına, kötü günlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada haber sunmak kazancın çoğalacağına, başarıları ile tanınacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada çay sunmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına yorulur.

Rüyada yemek sunmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada tatlı sunmak sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına rivayet eder.

Rüyada öğütülmüş kahve çekirdeği görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kararlar alacağına, önemli sorumluluklar alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments