Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırı yakmak

Rüyada iç çamaşırı yakmak

Rüyada iç çamaşırı yakmak yeni denemelerde bulunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada iç çamaşırı yakmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir değişiklik sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada iç çamaşırı yakmak çok başarılı olup, kazancının artacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski çamaşır yakmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz iç çamaşırı vermek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırı almak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırıyla namaz kılmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada iç çamaşır aramak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırlarını yıkamak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada birinin iç çamaşırını görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments