Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem içi almak

Rüyada badem içi almak

Rüyada badem içi almak küfürlü söze, insanlar tarafından ayıplanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına alamet eder.

Rüyada badem içi almak gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada kuru badem içi görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iç badem görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada badem içi görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada badem içi almak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada fıstık badem görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada bademli lokum yemek asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, rızkın çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına yorulur.

Rüyada badem ağacı görmek onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments