Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su ibriği görmek

Rüyada su ibriği görmek

Rüyada su ibriği görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada su ibriği gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklifler veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada su dolu ibrik görmek çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada su ibriği görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada ibrikle su taşımak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ibrik görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada gümüş ibrik görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada su dolu küp görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına delalettir.

Rüyada su içinde saç görmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments